WT100

Draka Heroes Family Day 2022 - supermise splněna

1B1A6037Sestavit celofiremní event tak, aby byl jedinečný, originální a víceméně na klíč? To byla ta pravá výzva, která nám zpestřila letošní léto. Přivedl nás k ní úspěšný projekt hrkampane.cz, který nám otevřel dveře do společnosti Prysmian Group.

Ta potřebovala od základu vymyslet a zrealizovat "rodinný den" pro své zaměstnance a zároveň HR aktivitu pro posílení své významnosti jakožto lokálního zaměstnavatele. Úkol pro nás byl tedy jasný: musí to být pecka!

A jak to dopadlo? Zhruba 2 měsíce pečlivých příprav se vyplatily - velká kulturní a zábavná akce pro celou rodinu vyvrcholila v pátek 9. 9. 2022 na náměstí ve Velkém Meziříčí a i přes deštivé počasí si ji všichni malí i velcí hrdinové skvěle užili.

1B1A6975Mezi disciplíny, u kterých jsme zabodovali, patřily:

  • originalita a kreativita – vedení firmy zaujala hlavní myšlenka tematického propojení dětských hrdinů a její aplikace na všechny prvky eventu
  • tematický doprovodný program s desítkou aktivit pro všechny věkové skupiny, kde si nejvíce zábavy užily děti, kterých jsme napočítali bezmála 300 a celkový počet návštěvníků se blížil k tisícovce
  • skvěle sestavené menu pro malé i velké hrdiny (snědlo se více jak 100 kg grilované kýty, piva se vypilo pár metrů krychlových, a kdybychom za sebe poskládali všechny snězené palačinky, tak by to byl minimálně kilometr a půl)

6M7A1959Taková akce se neobejde bez těch pravých sparing partnerů. Velké díky patří všem kolegům z XARTu, kteří se podíleli na přípravách i realizaci.

Klobouk dolů za pomoc a vstřícnost pro všechny parťáky z Dózy, kteří, ač maskováni v superhrdinských převlecích, obětavě a s chutí asistovali všem malým Spidermanům, Batmanům a dalším hrdinům. Díky patří poskytovateli cateringu restauraci Jéčko, Jupiter Clubu za technickou podporu, Jirkovi Doležalovi za doprovodná slova, holkám z Hitrádia Vysočina za hudební doprovod a Petrovi Bendemu za prima show. Upršené odpoledne a večer nám nevadily, všichni se parádně bavili.

draha heroes_family_day_plakatO čem jsme se v projektu s rozsahem 200 organizačních přípravných hodin přesvědčili:

  • jsme dobrá parta a společně dokážeme vše, co chceme
  • když se pro něco nadchneme, dopadne to na výbornou
  • nic není nemožné
  • práce nás baví
  • dešti a větru neporučíme
  • zkušenosti jsou k nezaplacení
  • příště s chutí a zas

XART je schopný uspořádat eventovou akci na klíč a tento křest ohněm na velké scéně to jen potvrdil.

 

Draka Heroes Family Day 2022

Zaujal tě tento článek? Sdílej ho na svém Facebooku.
Navštivte nás:
XART s.r.o.
Novosady 40
(vedle klubu Rock Depo)

Velké Meziříčí
Jsme vám k dispozici
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Nahoru