WT100

Soutěž WebTop100 - XART mezi nejlepšími digitálními agenturami v ČR!

XART - 3. místo ve WebTop100 2018!V létě jsme se s naším webem www.xart.cz přihlásili do prestižní WebTop100 - největší soutěže firemních webů a digitálních řešení v České republice. Od té doby jsme netrpělivě čekali, jak v obrovské konkurenci nejlepších českých webů dopadneme.

Dočkali jsme se 15. 11. 2018. Na slavnostním večeru v Národním domě v Praze jsme převzali nádherné 3. místo v megakonkurenční kategorii Firemní web: Marketingové a IT agentury a stali se tak jedinou oceněnou agenturou z Vysočiny. Co vám budeme povídat, jsme na to velmi hrdí a moc si toho vážíme.

Koneckonců přečtěte si pár slov od poroty:

Jan Homolka (Obsah): Mimo chybějící orientační cenu a několik drobností nemám, co stěžejního bych webu vytkl. Reference jsou více než dostatečné, web si na nic nehraje.

Jan Patka (Grafika): Web na mě působí příjemně a sympaticky. Líbí se mi, že je za vaším brandem myšlenka, kterou se snažíte rozvíjet dál. Na první pohled mě velmi zaujalo intro, které na rozdíl od ostatních zajímavě ukazuje nejen vaše zázemí, ale propojuje ho dobře i s tím, co děláte. Často vidím jen náhodné střihy zaměstnanců bez hlubšího významu. Další plus je to, že existuje i jako plnohodnotné video. Hodně stavíte na vašem týmu a já myslím, že jste to vychytali akorát. Není to moc seriózní ani kýčovité. Práce s brandem na první dojem téměř na jedničku. 
 
Petr Kozlík (User Experience): Webové stránky jsou bohaté na obsah a působí robustním dojmem. Jsou konzistentní a jako uživatel se na nich dobře orientuji.
 
Možná vám přijde, že to nejsou žádné superlativy. Máte pravdu. Ale WebTop100 zkrátka není soutěž pro amatéry a porota je opravdu přísná. Její hodnocení je pro nás důležitou zpětnou vazbou a také odrazovým můstkem. Příští rok bychom totiž chtěli skočit ještě výš! Už jen čekáme na toho pravého klienta, který s námi do toho půjde.
 
Třeba to budete právě Vy. Pokud máte zájem o vítězný web, reklamní kampaň nebo online aplikaci, ozvěte se nám. ;) Kategorií je ve WebTop100 spousta a když bude s čím, rádi se přihlásíme třeba do všech.
Zaujal tě tento článek? Sdílej ho na svém Facebooku.

Zůstaňte s námi v kontaktu

Zaujal vás tento článek?
Přihlaste se k odběru našeho e-mailového zpravodaje xNews a žádné další novinky vám neutečou!

Navštivte nás:
XART s.r.o.
Novosady 40
(vedle klubu Rock Depo)

Velké Meziříčí
Jsme vám k dispozici
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Nahoru