WT100

5 důvodů, proč se s námi sejít pod mostem

xart pod mostemPotřebujete pošťouchnout podnikání? Vytvořit webovou prezentaci? Nebo jen vytisknout pořádné letáčky a vytvořit bannery? Seznamte se s XARTem pod mostem a svoje záměry uskutečníte.

Nebudeme živořit a rozdělávat oheň v popelnici, abychom se zahřáli. Zahřejí nás kvalitní káva a vize vašeho lepšího podnikání. Máme totiž na mysli jen most dálniční, který se jmenuje Vysočina. Sídlíme pod ním ve Velkém Meziříčí a bydlet bez újmy by se tam stejně nedalo. Je vysoký skoro 78 metrů.

Proč do toho jít s námi? Vypíchli jsme pět zajímavostí, které mají váhu. Nebo vláhu?

medved xartMedvěd kodiak je břídil

Máme schopný tým vývojářů. A taky omlácená futra. Dva vybraní vývojáři Tomáš a Martin dohromady měří 406 cm. Takže když Martin udělá zadní a Tomáš vztyčí přední, nebude to na značku drápem u stropu, ale bude v něm díra.

V suterénu bydlí Transformeři

V přízemí jsme zřídili bohatě vybavenou tiskárnu. Všude samý stroj. Některé z nich podezřele mění tvar a vydávají různé zvuky. Jednatel Aleš má stroje rád, čas od času se objeví nový kousek. Začínáme si myslet, že už je lepší pořídit stroj na stroje, aby je mohl sypat na směny. 3D tiskárna problém vyřeší. 

Tak si vyber. Peklo nebo Tenerife?

tenerife xart mensiKolegové přibývají, zasedací konferenční prostory ve firmě ubývají. Nevadí, pořád máme Peklo v suterénu, kde se smažíme na poradách zaživa, nebo se můžeme vydat na Kanárské ostrovy do malé zasedačky Tenerife, kde náš obchodní cestující nebo cestující obchoďák Franta na jedné z firemních akcí otevřel autentický bar a promítal snímky z dovolené.


sjezd xartUšetříte ještě před příjezdem

Málokteré webové studio vám nabídne úsporu nákladů ještě před podepsáním smlouvy. My ano. Zapojili jsme geografii jako marketingový kanál. Velké Meziříčí leží v údolí a ať už k nám pojedete z kterékoliv strany, na konci cesty můžete dát nohu z plynu a ušetříte za palivo. Nechte tam ale rychlost, některé kopce jsou opravdu záludné (kontroverzní esíčko od Třebíče však bylo zrušeno, hurá).

Vypereme špinavé prádlo

Čekáte metaforu, že budeme prát vaše nevýkonné kampaně a problémy s reklamou? To asi taky, spíš ale namalujeme vaše červená čísla na látku a půjdeme to prostě vyprat do řeky za firmu. Jsou tu dokonce dvě. Oslava a Balinka. Dáme si ale záležet, aby vaše propagace byla spíš ta Oslava, než aby se vám chtělo B(a)linkat.

Zaujal tě tento článek? Sdílej ho na svém Facebooku.

Zůstaňte s námi v kontaktu

Zaujal vás tento článek?
Přihlaste se k odběru našeho e-mailového zpravodaje xNews a žádné další novinky vám neutečou!

Navštivte nás:
XART s.r.o.
Novosady 40
(vedle klubu Rock Depo)

Velké Meziříčí
Jsme vám k dispozici
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Nahoru