WT100

Inspirace: Podzimní workshopy z naší kuchyně

"Peťa a Lucka v jednom kuse něco pečou a vaří a v XARTu je za to milujeme,"  psala naše kolegyně Hanka ve svém červencovém článku. A protože my holky v XARTu nikdy nezahálíme, i na podzim jsme kuchtily, až se z nás kouřilo. Během září, října a listopadu jsme oslovily personalisty z blízkého i vzdáleného okolí a připravily pro ně tři chuťově vyvážené workshopy na téma "Jak vytvořit efektivní náborovou kampaň".

IMG39693IMG39675IMG39713 upr-1

 

Dnes nebudete potřebovat zástěru, ale berte k ruce papír a tužku - dáme vám na špičku lžičky ochutnat z našich workshopů...

Cílem podzimních workshopů bylo podělit se s lidmi z HR o zkušenosti a know-how v oblasti náborových kampaní. Za tímto účelem jsme oslovili na 400 personalistů a záměr jsme prezentovaly také v odborných skupinách na Facebooku. Postupně se nám přihlásilo přes 100 dobrovolníků (rozuměj účastníků workshopu), se kterými jsme se celkem třikrát setkaly formou online meetingu. Výsledek? K naší velké radosti část účastníků už nyní vaří podle našeho receptu a několik "učňů" nám dokonce kouká pod ruce, jak připravujeme jejich nové HR kampaně. :)

Jak jsme informace míchaly a servírovaly:

  1. Hodiny příprav, zrání produktu a spousta minut nervozity se během podzimu přetavily v 3 nadupané workshopy s úžasnou atmosférou.
  2. Formou prezentace jsme představily 5 největších trendů v personalistice (možnosti sociálních sítí, sourcing kandidátů, Employer Branding, Talent Pool, originalita). 
  3. Doporučily jsme, jaké přísady používat při přípravě pikantních inzerátů (řeč vašeho kmene, definice cílové skupiny, využití značky firmy, kreativita a efektivita). 
  4. Přisypaly jsme také odměrku statistik chování uživatelů sociálních sítí a přidaly špetku tipů, jak z toho vytěžit maximum.
  5. Daly jsme nahlédnout pod pokličku našich vlastních vypečených kampaní.
  6. Vše jsme doplnily konkrétními výsledky a ukázkami a našimi zkušenostmi, kterých máme za ta léta tolik, že se nám ani nechce věřit.

Co je ovšem nejdůležitější - zmíněné know-how si opravdu nechceme nechávat pro sebe, chceme se o něj pravidelně dělit i v budoucnu. Zatím jen online, ale těšíme se, že až situace dovolí, uvidíme se s vámi i naživo (a že nám vaše reakce u monitoru počítače chyběly). Tak pojďte vařit s námi!

Chci vařit luxusní HR kampaně s XARTem

 

Závěrem chceme také poděkovat našim skvělým kolegům a vedení firmy, že do nás vložili důvěru a zároveň nám byli oporou při živých vysíláních. Užily jsme si to a opět jsme se utvrdily v tom, že nás naše práce moc baví.

Pár ukázek z naší kuchyňky:

Co o našem workshopu říkají účastníci:

Tereza: 

Naprosto se ztotožňuji s Vaším přístupem sdílet know-how, zkušenosti. Takže díky za to! ♥

 

Markéta: 

Děkuji za vaši práci! 

Vladimír: 

Dobrá práce! Poučné, přínosné informace.  

Denisa: 

Workshop se mi velice líbil a už se těším na další! :-)  

Lenka: 

Děkuji, že workshop děláte.  

Také potřebujete pomoci s náborovými kampaněmi? Jsme tu pro vás! Podívejte se na další informace o našich HR kampaních, anebo se nám rovnou ozvěte.

Zaujal tě tento článek? Sdílej ho na svém Facebooku.

Zůstaňte s námi v kontaktu

Zaujal vás tento článek?
Přihlaste se k odběru našeho e-mailového zpravodaje xNews a žádné další novinky vám neutečou!

Navštivte nás:
XART s.r.o.
Novosady 40
(vedle klubu Rock Depo)

Velké Meziříčí
Jsme vám k dispozici
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Nahoru