WT100

Prysmian Stars Family Day: Hvězdný den na náměstí

I v letošním roce jsme společně dokázali, že realizovat kreativní, nezapomenutelný a do detailu propracovaný event opravdu umíme.

Stejně jako minulý rok naše agentura vyhrála výběrové řízení společnosti Prysmian Kabely s.r.o. a měli jsme tu čest uspořádat parádní akci se zaměřením na rodiny a děti z našeho města i přilehlého okolí.

img00970

Na realizaci a zorganizování projektu bylo vyčleněno 6 týdnů v období letních prázdnin zhruba v tomto rozsahu:

  • 250 organizačních a konzultačních hodin
  • stovky úkolů a e-mailů
  • 15 spolupracujících firem
  • cca stovka vystupujících a spolupracujících lidí

No zapotili jsme se. Nejen díky krásnému letnímu počasí. Ale zvládli jsme to. Posuďte sami!

Hvězda v hlavní roli

Hlavní myšlenka - pojmout akci jako hvězdný den - byla od začátku trefou do černého a pojítkem veškerých aktivit. Hrdiny jsme měli minulý rok, letos se každý mohl stát hvězdou. A to doslova.

Hvězdná online propagace

Naše marketingové oddělení se svěřeným rozpočtem vykouzlilo hvězdné dosahy - a tak skvělé výsledky kampaní byly předzvěstí vysoké účasti všech cílových skupin.

Hvězdný branding náměstí, navigační tabule a hvězdy, kam se podíváš

Významným prvkem pro snazší a jasnou orientaci návštěvníků bylo sestavení orientační mapy a plánku zábavného odpoledne. Zároveň jsme se postarali o branding celé plochy náměstí včetně většiny stanů zastřešujících atrakce. Třpytivé hvězdičky zdobily jídelní stoly, hvězdné balonky stan s odměnami a další stovky neonových hvězd bylo vidět všude a na všem.

Hvězdné atrakce pro menší, větší i dospělé

Základ každé dětské akce tvoří oblíbené skákací hrady. Letos se osvědčené trio hradů rozšířilo o další netradiční atrakce - laserovou střelnici, rodeo býka, siloměr a naprosto perfektní virtuální realitu. Na své si tedy přišli jak ti nejmenší, tak i dospělí odvážlivci, kteří si na závěr odpoledne zasoutěžili o ceny!

Hvězdy na obličeji, na těle i na tričku

Malování na obličej je naprostým hitem v dětské populaci. Proto tato aktivita nemohla chybět na hvězdném odpolední. Navíc si děti mohly nechat udělat třpytivé tetovačky s motivy hvězd, no to vám bylo radosti. ;)

Hvězdy na památku z fotokoutku

Přinést si krásnou a vtipnou fotku přímo z akce? Pro nás samozřejmost. Navíc se nám podařilo domluvit s realizátory speciální hvězdné slogany a rekvizity.

Superstar program

Na podiu i před ním se celé odpoledně něco dělo. Po oficiálním zahájení písní Waka Waka patřilo podium divadelnímu představení Jak šel pejsek do školy a nadšení bylo vidět na každé malé tvářičce. Program dále patřil velmi milému kouzelníkovi, který čaroval jak s malými, tak i velkými návštěvníky. Plno dětí si pak odneslo zvířátkový balonek z rukou mága.

O naprosto pompézní show se postaraly úřadující mistryně světa z Osové Bítýšky Pomponky. Po jejich famózním vystoupení rozšířily své řady o další malé hvězdičky a společně nacvičili krátký taneček.

Krásnými písněmi a duety pak zpříjemnilo odpoledne hudební duo PoZemi. Na závěr kulturně-sportovního odpoledne se všichni rozhýbali disco show s Promotýmem rádia Vysočina.

Poslední vystupující hvězdou po západu slunce a skutečnou hvězdou pódia byl Pavel Callta, jehož písně zakončily parádní den.

Staň se hvězdou – zpívej a maluj

Během celého odpoledne si všichni mohli vyzkoušet hudební nástroje a absolvovat lekce zpěvu či si vyrobit záložky do knihy, drhané hvězdy nebo vlastnoručně nakreslené placky.

Po stopách hvězd s Dózou

Pro všechny soutěžechtivé hvězdičky bylo připraveno pět soutěžních, tematických a edukativních disciplín, které zajistilo středisko volného času Dóza. Mimochodem jsou opravdu perfektní parťák. Děti se tak mohly stát sportovní hvězdou, michellinským kuchařem, zpívající superstar, režisérem či malířem. Jako překvapení nám všem se každý malý malíř zapsal na památku svým otiskem prstíku do obrazu nekonečné cívky.

Odměny v hvězdném stylu

Za absolvování soutěžních disciplín děti dostaly hodnotný balíček - výbavu malé hvězdy. Největší úspěch měla krásná žlutá hvězdná trička spolu s omalovánkovým batůžkem, tamburínou a frisbee. Poslední obrovský úspěch zajistily svítící tyčinky, které se při soumraku perfektně vyjímaly na malých ručkách a rozzářily náměstí.

Hvězda pro Prysmian

Velké díky za možnost zrealizovat a dopřát všem tak krásné zážitky bezpochyby patří vedení společnosti Prysmian Kabely s.r.o. Protože den bylo ve znamení hvězd, rozhodli jsme se i pro ně připravit malé překvapení - darovali jsme jim skutečný kousek nebe: hvězdu s unikátním kódem k pojmenování na památku.

img02173

A pět hvězd pro XART za:

  • originalitu, nápaditost a smysl pro detail
  • organizaci od A do Z
  • týmovou spolupráci a vzájemnou podporu
  • žádné spaní na vavřínech
  • úsměv na dětských tvářičkách

Děkujeme!

Děkujeme všem, kteří se jakýmkoliv způsobem na akci podíleli či se jí zúčastnili. Opět jsme se přesvědčili o tom (a závěrečná schůzka nám to také potvrdila), že takovéto akce mají obrovský význam a potenciál i z pohledu péče o zaměstnance a náboru nových lidí.

Zaujal tě tento článek? Sdílej ho na svém Facebooku.

Zůstaňte s námi v kontaktu

Zaujal vás tento článek?
Přihlaste se k odběru našeho e-mailového zpravodaje xNews a žádné další novinky vám neutečou!

Navštivte nás:
XART s.r.o.
Novosady 40
(vedle klubu Rock Depo)

Velké Meziříčí
Jsme vám k dispozici
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Nahoru