WT100

Vizitky, které můžete prát v pračce...

Návrhy a výroba vizitek - XART, s.r.o.Víte, že vizitky jsou jednou z nejpoužívanějších tiskovin? Určitě víte - je to logické. :) Ale možná nevíte, že existuje hned několik možností, jak vám takové vizitky můžeme vyrobit.

Papír je sice v módě a máme ho rádi, ale třeba takové PVC vizitky můžete vyprat v pračce a nic se jim nestane. Budou prostě jen čisté a voňavé.

Než se ale pustíte do praní špinavých vizitek, pojďte se podívat, z čeho všeho tedy vizitky vyrábíme.

"Obyčejná" papírová vizitka

Klasika, kterou zná každý, to jsou papírové vizitky. Tiskneme je buď na běžný, tzv. ofestový papír bez povrchové úpravy, anebo na křídový papír, který má lesklejší povrch. Nabízíme ale i možnost tisku na některý typ speciálního grafického papíru (reliéfní, přírodní, s různými barvami a texturami, ...) - ten se může hodit např. v situaci, kdy chcete vizitkami někoho obdarovat.

Papírové vizitky jsou nejlevnější variantou, ale jsou také nejméně odolné vůči vlhkosti a ohybu. Aby alespoň něco vydržely, doporučujeme gramáž papíru 300–350 g/m².

Papírová vizitka s laminací

Papírové vizitky s laminací představují zlatou střední cestu. V tomto případě vizitky nejdříve vytiskneme na papírové archy (gramáž a typ papíru si zvolíte vy) a poté na ně naneseme tenkou průsvitnou fólii, která se do papíru zataví. Tato fólie může být lesklá i matná, jednostranná i oboustranná - opět záleží jen na vás.

Tyto vizitky jsou odolnější než papírové a jsou na pohled i na omak velmi příjemné. V případě potřeby na ně navíc můžeme nanést speciální lak, který zvýrazní vybrané části textu nebo grafiky a dodá tak vizitkám luxusnější vzhled.

PVC vizitky

Pokud si zvolíte PVC variantu, vizitky vám vytiskneme přímo na speciální 100% syntetický papír. Takto vyrobené vizitky jsou prakticky nezničitelné, můžete je otírat, ohýbat a dokonce i prát, aniž by se z nich ztratily jednotlivé údaje. A oproti vizitkám s laminací mají ještě jednu podstatnou výhodu - jsou snadno recyklovatelné. Co se týče gramáže, nabízíme 2 druhy : 170 g/m² a 350 g/m².

 

Výroba vizitek - XART, s.r.o.Tisk vizitek - XART, s.r.o.Výroba a tisk vizitek - XART, s.r.o.

 

Tak jaký druh vizitek vás nejvíc zaujal? Anebo byste si všechny typy chtěli nejprve omrknout a osahat, než se rozhodnete? To je rozumné. Však se za námi kdykoliv zastavte do naší reklamky... Těšíme se na vás!

Zaujal tě tento článek? Sdílej ho na svém Facebooku.

Zůstaňte s námi v kontaktu

Zaujal vás tento článek?
Přihlaste se k odběru našeho e-mailového zpravodaje xNews a žádné další novinky vám neutečou!

Navštivte nás:
XART s.r.o.
Novosady 40
(vedle klubu Rock Depo)

Velké Meziříčí
Jsme vám k dispozici
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Nahoru