WT100

Nový stroj na potisk textilu aneb naše tiskařská rodinka se zase rozrůstá

Potisk textilu - XART, s.r.o.V rámci rozšiřování našich reklamních služeb jsme si pořídili nový stroj na potisk textilu.

Tiskárně Xerox a plotru Mimaki tak přibyl mladší bráška - digitální tiskárna Brother, která patří k tomu nejlepšímu, co je na světovém trhu k dispozici.

Seznamte se blíže...

Náš Brother se narodil v Japonsku - a japonské kvality v sobě nezapře.

Umí potisknout jakýkoliv světlý i tmavý textil, bavlnu a polyester, a to od triček přes tašky až po tenisky a kšiltovky. Jeho součástí  je například i speciální kamera, díky které vám můžeme potisknout také "složitější" tvary, jako jsou právě boty, čepice nebo třeba kapsičky na tričkách. Mezi jeho další součásti patří stroj na impregnaci tmavého textilu před tiskem (tzv. pretreatment) nebo třeba lis pro zalisování barvy vysokou teplotou do textilu. Potisk je díky tomu vždy pružný, odolný a velmi kvalitní. A aby toho nebylo málo, brácha pracuje tak rychle a efektivně, že garantujeme potisk do druhého dne.

Stačí, když si promyslíte motiv.

Můžete nám přinést svůj vlastní (ideálně ve formátu PNG a v co nejvyšším rozlišení, klidně až 1200 DPI), anebo vám ho připravíme my přesně podle vašich představ.

Potisk triček - XART, s.r.o.K tomu nabízíme jen ty nejlepší značky oblečení a textilu, o jejichž kvalitě jsme se sami přesvědčili. V nabídce máme například:

  • trička, polokošile, košile, mikiny, vesty, bundy, kalhoty, kraťasy
  • sportovní oblečení
  • dětské oblečení
  • kšiltovky, batohy, tašky, osušky, ...

Náš brácha je zkrátka všestranně nadaný, tak trochu geniální dítě. A přesto velkorysý - nyní tiskne pouze za zaváděcí ceny. Tak se nám v případě zájmu o potisk čehokoliv neváhejte ozvat.

 
Zaujal tě tento článek? Sdílej ho na svém Facebooku.

Zůstaňte s námi v kontaktu

Zaujal vás tento článek?
Přihlaste se k odběru našeho e-mailového zpravodaje xNews a žádné další novinky vám neutečou!

Navštivte nás:
XART s.r.o.
Novosady 40
(vedle klubu Rock Depo)

Velké Meziříčí
Jsme vám k dispozici
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Nahoru