WT100

Vysvědčení pro XART

Ve školách se čerstvě rozdala vysvědčení, a co by to bylo za příležitost, kdybychom se jí my z XARTu nechopili? Za posledního půl roku jsme se opravdu velmi snažili, abychom měli výsledky na výbornou, posuďte sami!

✓ Obchodní dovednosti: výborně

Díky novému obchodnímu řediteli Alešovi, se kterým je radost řešit nejen obchodní případy, náš obchod doslova kvete. Kvete ovšem také díky píli a zkušenostem naší dlouholeté kolegyně Lucky, která je velkou oporou pro množství firemních procesů. Tento silný tým pomohl získat všem klientům dotace na modernizaci webových stránek. K rukám obchodníků je navíc vždy připravená Adél, takže všechno krásně odsýpá. Jen tak dál!

✓ Projektové řízení: výborně

Zkušení kolegové z kanceláří projektového řízení pečlivě, ukázkově, obětavě a se srdcem na správném místě spoluvytváří pro klienty ty nejfunkčnější weby, e-shopy a aplikace na špičkové úrovni. Je libo CRM, mobilní aplikaci pro docházkový systém nebo kreativní web? Vše mají pod placem! Náš silný tým tvoří už čtyři projektoví vedoucí - Lukáš, Soňa, Andy C. a Andy B. - a UX designer Radim.

Výsledky jejich práce můžete vidět v našich referencích.

ACZSHalbo

 

✓ Programování: výborně

Progresivní IT tým tvoří 9 programátorů, kteří jsou spolehlivou oporou pro všechny weby, e-shopy, domény, e-maily atd. Díky jejich preciznímu přístupu vše běží jako na drátkách, a to včetně vývoje našich vlastních produktů (v rámci tzv. Platformy X letos vyšlo už 6 releasů s novými funkcionalitami, přičemž každý zahrnuje 6 až 12 novinek). V letošním roce kluci navíc rozjeli ve velkém vývoj aplikací na míru, což vedlo ke vzniku mikrotýmu pod vedením zkušeného programátora Martina Holíka.

Bez nul by to prý nešlo, ale pro nás jste prostě všichni jedničky: Petr S., Honza, Zdeněk, Martin Holík, Petr Š., Tomáš Ch., Radek, Tomáš K. a Martin Hons.

Mimochodem mrkněte, co kluci například dokážou: www.halbo.cz.

✓ Online marketing: výborně

Silný, stabilní a velmi zkušený tým pod taktovkou Martina pečuje o svěřené klienty a pomáhá jim s rozvojem a propagací služeb v online světě. Ten se sice neustále mění, ale díky našim odborníkům jsou novinky vždy a včas aplikovány do praxe. Pro ještě větší specializaci vznikl v rámci tohoto týmu mikrotým PPC specialistů, kteří nastavují a optimalizují PPC kampaně tak, aby klientům přinášely co největší užitek. Veškeré online aktivity a procesy našich zákazníků jsou tak v těch nejlepších rukách, konkrétně v rukách Hanky, Petra, Iva, Ivíka, Pavla, Káti, Káji a Patrika.

✓ Výroba tiskovin a offline produkce: výborně

Naše ryze dámské oddělení se letos díky stále větší poptávce rozrostlo nejvíc ze všech oddělení. "Holky z tiskárny" vyrábí obrovské množství malo- i velkoformátových tiskovin a nejrůznějších reklamních a dárkových předmětů dle požadavků zákazníků jak z řad firem, tak pro všechny kolemjdoucí. Široká nabídka možností a ochota zajistit prakticky cokoliv a v dohodnutém termínu si zaslouží metál. Desítky polepených firemních vozů, kilometry bannerů, tisíce letáků, stovky triček a dresů na fotbalový tábor... Smekáme, Pavlo, Soni, Zuzko, Lenko, Lído a Ivo!

Tiskarna

 

✓ Všeobecný rozvoj firmy: výborně

Od ledna do června 2023 se nám podařilo adaptovat celkem 7 nových kolegů, kteří se stali velkou oporou pro náš tým. To je při velikosti naší firmy úctyhodné číslo, nemyslíte?

Díky rostoucímu počtu kolegů jsme se letos také lehce relokovali do pronajaté kanceláře na dohled od naší základny, aby se všichni cítili dobře a měli dostatek prostoru pro svou práci.

Nadšení jsme i z toho, že na našich chodbách visí množství certifikátů za uskutečněná školení. Například náš kolega Lukáš se stal certifikovaným projekťákem IPMA.

A nezapomněli jsme ani na naše legendárdní teambuildingy. Stihli jsme hned dva: V lednu jsme se společně vypravili za nezapomenutelnými zážitky na Dolní Moravu a v červnu jsme zase všichni pohromadě vyrazili na vodu.

IMG31528Voda2

 

Stáž pro studenty

Za průlomový projekt potom považujeme stáž pro studenty oboru informatiky ze SPŠ v Třebíči, kterým jsme připravili praxi v rozsahu 50 hodin a nechali jsme je pořádně nahlédnout pod pokličku naší firmy. Podívejte se, jak stáž ohodnotili:

Dobrý den,

posílám hodnocení praxe.

Pozitiva:

1. Rozvrh práce, kterou budeme dělat, abych nebyl překvapen a měl přehled.
2. Velice příjemný kolektiv.
3. Bylo mi vysvětleno vše, co bylo potřeba a vše, co mě zajímalo.
4. Zažití všech pozic, co se ve firmě nachází.

Negativa:

Dlouho jsem přemýšlel, ale nic mě nenapadlo.

Moc vám děkuji za přijetí, byla to velice zajímavá a užitečná zkušenost, a děkuji za trpělivost všem, co s námi museli mít nervy (především programátoři). Pevně doufám, že se spolu někdy zase setkáme.

✓ Společenské dovednosti, kolektivní vztahy a péče o klokany: výborně

V letošním roce jsme se také častěji než obvykle zúčastnili různých odborných konferencí, workshopů a soutěží. Byli jsme snad všude, kde se dělo něco zajímavého.

Za zmínku stojí UX Day, SEO Restart, Performance Max, Sklik Expert nebo Konference projektového řízení Zlín, kde jsme měli dokonce tu čest přednášet. Stihli jsme i edukativní minikonferenci v XARTu pro naše kolegy.  A třešničkou na dortu bylo 3. místo na Recruitment Academy Awards v kategorii náborová kampaň.

Pustili jsme se také do společensky prospěšného projektu a pomohli zorganizovat velký den pro malé předškoláky z našeho města s názvem Školky v pohybu.

IMG 9976Olympiáda předškoláků - Školy v pohybu

 

No a kdyby se vám náhodou zdálo, že toho pořád není dost, k naší práci se letos přidala i občasná možnost hlídat klokaní mládě, zatímco naši kolegové tvořili web pro zoologickou zahradu (www.papouscizoo.cz). Hlídali jsme také dikobraza, i když toho jsme se malinko báli, když se začal ježit.

V těchto kreativních počinech si  každopádně zaslouží velké uznání náš grafik Honza.

A závěrem nám ještě zbývá udělit jednu mimořádnou pochvalu za kuráž, odhodlání, píli a skvělé vedení firmy, která letos slaví už 25 let. Děkujeme Aleši.

Co bude dál?

V prvním pololetí roku 2023 se nám opravdu dařilo, ale nebojte, neusínáme na vavřínech. Naopak. I na další pololetí máme hodně zajímavých plánů, tak nám držte pěsti, ať se nás drží štěstí.

Přejeme vám pohodové prázdniny a těšíme se na další sezonu, kde se budeme dále a společně s vámi posouvat.

tym2023-05

 
Zaujal tě tento článek? Sdílej ho na svém Facebooku.

Zůstaňte s námi v kontaktu

Zaujal vás tento článek?
Přihlaste se k odběru našeho e-mailového zpravodaje xNews a žádné další novinky vám neutečou!

Navštivte nás:
XART s.r.o.
Novosady 40
(vedle klubu Rock Depo)

Velké Meziříčí
Jsme vám k dispozici
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Nahoru