WT100

Exkurze do podpalubí XARTu

IMG31961Už víc než 20 let brázdíme moře a oceány reklamy. Pro naše klienty z nich lovíme ty nejlepší kousky: zapamatovatelná loga, vymazlené weby, výkonnostní e-shopy na míru, PPC kampaně, neotřelé příspěvky na sociální sítě, vypilované texty, vtipné tiskoviny, originální reklamní předměty a další marketingové pochoutky.

Klíčem našeho úspěchu je především spolehlivá posádka, která drží při sobě, a zkušený kapitán u kormidla. Nechybí nám ani kuráž, výdrž a smysl pro řád, bez kterých bychom těžko dosahovali vytyčených cílů. K tomu naplno využíváme příznivý vítr a občas se nebojíme zariskovat a zkusit nové, neprobádané cesty.

Naloďte se i vy!

Přirovnání naší firmy k lodi mimochodem není náhoda. Když si totiž uvědomíme, co všechno je zapotřebí k hladké plavbě po moři, najdeme mnoho společných prvků s proplouváním společnosti podnikatelským sektorem.

Tady jsou některé z nich:

Stabilní posádka je základ

XARTí tým se nám podařilo stabilizovat tak, že lidé odchází jen výjimečně. Posuďte sami: Počet odchozích kolegů za poslední tři roky spočítáme na prstech jedné ruky. A to je v týmu 30 členů slušný výsledek, nemyslíte?

Nenecháme se unášet proudem, místo toho napínáme plachty tak, jak sami potřebujeme

Nové tržní prostředí přináší mnoho výzev a novinek, na které reagujeme novými produkty. Aktuálně stojí za zmínku například tyto naše aktivity:

  • Vyvinuli jsme vlastní redakční systém RE:X, pomocí kterého spravujeme naše weby a e-shopy.
  • Weby stavíme jako domy - každý zákazník od nás nejdříve dostane funkční prototyp a teprvé po jeho odsouhlasení se pouštíme do samotné realizace a programování webu.
  • Definovali jsme koncept HR podpory pro firmy, které uvítají náborovou pomoc.
  • Naši marketéři realizují dlouhodobé strategie pro klienty, kteří mají zájem o kompexní, 100% marketing.

Zvládáme jízdu po vlnách - mořská nemoc nehrozí!

Když se náhodou zdá, že by se v posádce mohla objevit mořská nemoc nebo ponorka, rychle vymyslíme nějakou mimopracovní aktivitu, nadýcháme se čerstvého vzduchu na kole nebo na túře, dáme si společně něco dobrého v přilehlých občerstvovacích zařízeních (třeba u některého z našich klientů, jako je Dvojka, Jelínkova vila, Farma Tasov nebo Pohoda Nárameč), anebo jen tak posedíme a poklábosíme v naší zasedačce.

Výlet na kole Nesměřským údolím
Výšlap na Fajtův kopec
Naši programátoři na motokárách
Letní pohoda na Farmě Tasov

Můžeme se na sebe spolehnout

V XARTu pracujeme agilním způsobem a všechny úkoly si pečlivě hlídáme, aby to odsýpalo a aby všechny procesy běžely hladce. Naši kolegové Aleš a Lukáš dokonce princip agile "po našem" prezentovali na konferenci agilního řízení pro ČR ve Zlíně.

Většina z nás má práci snů

Z hodnocení spokojenosti zaměstnanců, které probíhalo netradičnou formou deskové hry "Cesta XARTem", vyplynulo, že většina z nás pracuje na své vysněné pozici. Malé odchylky se samozřejmě našly (profesionální fotbalista, majitelka galerie, ...) ale většina z nás na dotaz: „Co bys chtěl dělat za práci, kdyby byla všechna povolání na světě honorována stejnou částkou?" odpověděli, že vlastně dělají, co chtějí.

Dobré konstrukční vlastnosti plavidla a solidní strojovna jsou základ

Sídlíme v moderně zrekonstruované dvoupatrové budově v historickém centru Velkého Meziříčí, kde máme k dispozici moc pěkné prostory a vybavení podle individuálních potřeb. Je libo nadupaný počítač a k tomu dva, tři nebo čtyři monitory? Stačí říct!

Naše posádka si také užívá dobrou kávu, kdykoliv se jí zamane, čas od času domácí dezerty a cca jednou za měsíc i poctivý oběd spojený s celofiremní poradou.

Máme se tu zkrátka dobře! A to jsme ještě nezmínili, že určité typy finančních výnosů dělíme spravedlivě mezi nás všechny...

Jarní porada s čerstvým ovocem, domácími dezerty a limonádami
Svatomartinská porada s ochutnávkou vín
Letní porada aneb náš kapitán to umí i s grilem
Snídaňová porada s domácím chlebem, koláčem, věnečky, focacciou a džemy

Máme zkušeného kapitána

Náš kapitán Aleš se plaví po vlnách webů už téměř čtvrt století a myslíme si, že pod jeho velením loď pluje jasným směrem. Velké vlny a bouřky nás rozhodně nerozhází.

Vždy se díváme až za obzor

Nedávno jsme kupříkladu přijali výzvu na uspořádání eventu pro stovky lidí na míru, který nás posunul zase o level dál. Byla to neskutečná jízda a už se těšíme na pokračování!

Naše zákaznické portfolio navíc v roce 2022 rozšířila skupina podnikatelů, o které se už nemohl starat jejich původní poskytovatel webhostingu. Díky tomu se k nám nalodila pěkná řádka nových a velmi zajímavých klientů.

Jsme objevitelé!

Všechny výše uvedené důvody nás dovedly k tomu, že opět rozšiřujeme tým a hledáme nové námořníky, kteří stejně jako my touží po dobrodružství.

V naší agentuře si zakládáme na dobrých vztazích, férovosti a aktivnímu přístupu k práci. Pokud máš stejné hodnoty a k tomu nějaké ty míle znalostí a zkušeností, jsi náš člověk!

Podívej se, jaké pozice aktuálně nabízíme. A pokud se na některé z nich vidíš, pošli nám vzkaz v lahvi... Ale ne, to by bylo na dlouho. Prostě nám o sobě dej vědět a pozvánka na kávu tě nemine.

Těšíme se na Tebe!

Zaujal tě tento článek? Sdílej ho na svém Facebooku.

Zůstaňte s námi v kontaktu

Zaujal vás tento článek?
Přihlaste se k odběru našeho e-mailového zpravodaje xNews a žádné další novinky vám neutečou!

Navštivte nás:
XART s.r.o.
Novosady 40
(vedle klubu Rock Depo)

Velké Meziříčí
Jsme vám k dispozici
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Nahoru